آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

درباره پویش تازه خوزستانی ها برای تأمین هزینه نان مردم محروم

  • کد خبر: ۸۱۱۴۹
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
درباره پویش تازه خوزستانی ها برای تأمین هزینه نان مردم محروم
حالا دیگر نانِ نسیه به خانه بردن محله‌ها چنان درد فراگیری شده است که در چند سال اخیر تعدادی از سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی بخشی از اعتباراتشان برای فعالیت‌های عام المنفعه و خیریه را صرف صاف کردن حساب نسیه مردم می‌کنند.

گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ خرداد امسال، نانوایی‌ها در مرکز توجه مردم و رسانه‌ها قرار گرفتند. روز‌هایی که همه اقلام و اسباب اساسی زندگی با سرعت افسار گسیخته‌ای در حال افزایش بود. در این بین بعضی نانوایی‌ها هم ساعت کارشان را کاهش داده اند. از آن طرف در حاشیه شهر‌های بزرگ، صحنه‌های ناخوشایندی منتشر می‌شد. اینکه برخی هاحالا دیگر پول نان شبشان را هم ندارند. برای همین ناچار هستند نان به نسیه ببرند و سر ماه گروهی پولش را تسویه کنند. برای همین نانوایی‌ها حساب دفتری برای آن‌ها باز می‌کنند. چیزی که تا به حال اتفاق بی سابقه‌ای قلمداد می‌شد به امر معمولی و عادی تبدیل شده بود.

مثلا در گزارشی که یکی از خبرگزاری‌ها منتشر کرده است نشان داد فقر چگونه توانسته روی خرید اساسی‌ترین قوت آدم‌ها تأثیر بگذارد: «هزارتومان می‌آورند می‌گویند سه تا ما هم نمی‌گوییم که این پول دو تا نان است، سه تا نان می‌دهیم با اینکه ضرر ما می‌شود. الان هم که شده ٧٠٠ تومان خیلی‌ها نمی‌دانند گران شده با همان قیمت قدیم می‌آیند می‌خرند. این کاغذ را از دیروز که زدیم خیلی‌ها دعوا کردند. گفتند حلالتان نباشد... غیرقانونی می‌فروشید... از گلویتان پایین نرود... ما هم دیدیم وضع این طور است، گفتیم هر چقدر می‌خواهید بدهید اصلا همان ٥٠٠ تومان را بدهید.»

البته که حالا قیمت نان نسبت به ماه‌های گذشته افزایش زیادی پیدا کرده و به رقم هر قرص ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان برای هر نان سنگک رسیده است. حالا مردم خوزستان که یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است با کمک نانوایی‌ها با ایجاد پویشی با شعار «هیچ کس نباید گرسنه بخوابد» می‌خواهند هزینه خرید نان مردم مناطق محروم را تأمین کنند. این پویش ابتدا از شهر‌های اهواز و ایذه آغاز شد با نصب بنر بر سر در هر نانوایی با جمله «اگر به هر دلیل پول همراه ندارید ۵ نان رایگان هدیه بگیرید.»

وسعت این پویش حالا دارد به تمام شهر‌های خوزستان می‌رسد و نشان می‌دهد مردم ایران همچنان در روز‌های سخت و مشقت بار اقتصادی همچنان به فکر یکدیگر هستند. از آن طرف از استان ایلام خبر رسیده است که خیران شهر‌های محروم سراغ حساب‌های دفتری نانوایان رفته اند و هزینه تمام دفتر‌ها را بدون نام و نشان پرداخت کرده اند. حالا دیگر نانِ نسیه به خانه بردن محله‌ها چنان درد فراگیری شده است که در چند سال اخیر تعدادی از سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی بخشی از اعتباراتشان برای فعالیت‌های عام المنفعه و خیریه را صرف صاف کردن حساب نسیه مردم می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->