پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

درباره پویش تازه خوزستانی ها برای تأمین هزینه نان مردم محروم

  • کد خبر: ۸۱۱۴۹
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
درباره پویش تازه خوزستانی ها برای تأمین هزینه نان مردم محروم
حالا دیگر نانِ نسیه به خانه بردن محله‌ها چنان درد فراگیری شده است که در چند سال اخیر تعدادی از سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی بخشی از اعتباراتشان برای فعالیت‌های عام المنفعه و خیریه را صرف صاف کردن حساب نسیه مردم می‌کنند.

گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ خرداد امسال، نانوایی‌ها در مرکز توجه مردم و رسانه‌ها قرار گرفتند. روز‌هایی که همه اقلام و اسباب اساسی زندگی با سرعت افسار گسیخته‌ای در حال افزایش بود. در این بین بعضی نانوایی‌ها هم ساعت کارشان را کاهش داده اند. از آن طرف در حاشیه شهر‌های بزرگ، صحنه‌های ناخوشایندی منتشر می‌شد. اینکه برخی هاحالا دیگر پول نان شبشان را هم ندارند. برای همین ناچار هستند نان به نسیه ببرند و سر ماه گروهی پولش را تسویه کنند. برای همین نانوایی‌ها حساب دفتری برای آن‌ها باز می‌کنند. چیزی که تا به حال اتفاق بی سابقه‌ای قلمداد می‌شد به امر معمولی و عادی تبدیل شده بود.

مثلا در گزارشی که یکی از خبرگزاری‌ها منتشر کرده است نشان داد فقر چگونه توانسته روی خرید اساسی‌ترین قوت آدم‌ها تأثیر بگذارد: «هزارتومان می‌آورند می‌گویند سه تا ما هم نمی‌گوییم که این پول دو تا نان است، سه تا نان می‌دهیم با اینکه ضرر ما می‌شود. الان هم که شده ٧٠٠ تومان خیلی‌ها نمی‌دانند گران شده با همان قیمت قدیم می‌آیند می‌خرند. این کاغذ را از دیروز که زدیم خیلی‌ها دعوا کردند. گفتند حلالتان نباشد... غیرقانونی می‌فروشید... از گلویتان پایین نرود... ما هم دیدیم وضع این طور است، گفتیم هر چقدر می‌خواهید بدهید اصلا همان ٥٠٠ تومان را بدهید.»

البته که حالا قیمت نان نسبت به ماه‌های گذشته افزایش زیادی پیدا کرده و به رقم هر قرص ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان برای هر نان سنگک رسیده است. حالا مردم خوزستان که یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است با کمک نانوایی‌ها با ایجاد پویشی با شعار «هیچ کس نباید گرسنه بخوابد» می‌خواهند هزینه خرید نان مردم مناطق محروم را تأمین کنند. این پویش ابتدا از شهر‌های اهواز و ایذه آغاز شد با نصب بنر بر سر در هر نانوایی با جمله «اگر به هر دلیل پول همراه ندارید ۵ نان رایگان هدیه بگیرید.»

وسعت این پویش حالا دارد به تمام شهر‌های خوزستان می‌رسد و نشان می‌دهد مردم ایران همچنان در روز‌های سخت و مشقت بار اقتصادی همچنان به فکر یکدیگر هستند. از آن طرف از استان ایلام خبر رسیده است که خیران شهر‌های محروم سراغ حساب‌های دفتری نانوایان رفته اند و هزینه تمام دفتر‌ها را بدون نام و نشان پرداخت کرده اند. حالا دیگر نانِ نسیه به خانه بردن محله‌ها چنان درد فراگیری شده است که در چند سال اخیر تعدادی از سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی بخشی از اعتباراتشان برای فعالیت‌های عام المنفعه و خیریه را صرف صاف کردن حساب نسیه مردم می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->